Tandblegning

Få hvidere tænder på kun 30 min.

Smileffect bruger den nyeste teknologi inden for tandblegning. Kom og oplev en mild og effektiv behandling i det specialdesignet smile Egg. Ved brug af blegegel og LED lys bliver dine tænder lysere på kun 30min.

Hvordan fungerer smileeffect?

SmileZERO gelen bliver aktiveret af LED lys og starter hermed en kemisk proces, hvor de farvde molekyler oxideres, nedbrydes.

Hvornår skal man ikke få lavet en tandblegning?

SmileZERO gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og ved tandsten skal behandlingen afsluttes hos tandlægen først.

Hvad skal man være opmærksom på efter blegningen?

Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne periode må der hverken spises eller drikkes, andet end vand. Rygning ligeledes ikke tilladt.

Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer og tobak bør undgåes i 48 timer efter behandlingen. Tænderne er modtagelige overfor farvestoffer i de næste 48 timer og hvis man ikke overholder dette, kan resultatet af blegningen forringes væsenligt.

Påvirker blegnigen evt. plastfyldninger?

Plastfyldninger, kroner, broer, implantater m.m. tager ikke imod blegningen, men tager heller ikke skade eller ændre form.

Hvilket resultat kan man forvente og hvor længe holder det?

Ved behandlingen opnår man en farveforskel på 2-9 toner lysere. Behandlingen holder i 3 – 12 mdr.

Har du spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at ringe til os eller sende en besked via vores kontaktformular længere nede på siden.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, eller ringe på 56 63 22 01.

HiFu Fødselsdagstilbud: 2000 for ansigt plus 500 for hals (Ansigt + Hals)Læs mere her
+ +