Microneedling

En microneedling-behandling med CosmetiPen tilfører din hud et serum, som er tilpasset din hudtype og din huds behov.

Du kender måske en ”dermaroller”, som ruller hen over huden med mange tynde nåle og fører serum ned i huden. En CosmetiPen er elektrisk og gør det samme, men på en meget mere effektiv måde.

Når serum føres ned i huden – i stedet for at blive smurt ovenpå, har den op til 400 gange så stor effekt og der benyttes derfor meget mindre af den.

CosmetiPen udfører op til 72.000 mikroskopiske huller i huden pr. minut i en dybde på mellem 0,25 og 1,5 mm. Alle disse små huller vil kunne optage den serum, som behandleren påfører din hud og give den ønskede effekt.

Med alderen vil din huds produktion af collagen og elastin formindske og dermed give dig rynker og fine linjer. Selve microneedling behandlingen vil stimulere din hud til at producere mere collagen og elastin og dermed forynge huden. Ved samtidig indslusning af et serum, kan denne proces forstærkes eller give andre ønskede virkninger.

Den mest almindelige behandling indebærer indslusning af hyaluronsyre serum, som er en naturlig del af din hud i forvejen. Med alderen producerer huden mindre hyaluronsyre, hvilket udtørrer huden og gør rynker og fine linjer mere synlige. Ved at tilføre hyaluronsyre serum med microneedling, vil resultatet blive, at din hud ser yngre ud med færre rynker og en sundere teint.

Behandleren kan også anvende en C-vitamin serum, som afhjælper pigmentforandringer eller Retinol serum, som er fantastisk til at reducere ar efter f.eks. akne.

Et behandlingsforløb kan indebære brug af alle 3 serummer eller en såkaldt meso cocktail, som har specielle egenskaber til f.eks. afhjælpning mod hårtab, fedtdepoter i ansigtet eller er specielt rettet mod rynker ved øjnene (kragetæer).

En microneedling-behandling kan godt gøre lidt ondt. Hvis du føler ubehag, skruer behandleren blot ned for dybden. Men jo dybere nålene når ned i huden desto større effekt.

Priser

Normalpris/Efterårstilbud

Kurforløb med X behandlinger er prisen 900,- pr behandling. Beløbet skal betales ved første behandling, for at man kan få rabatten. (Tilbudspris 700 kr pr. behandling)

Typiske effekter af microneedling behandling (afhængig af ingredienser):

  • Hudforyngelse
  • Reduktion af rynker og fine linjer
  • Reduktion af akne/ar/strækmærker
  • Reduktion af pigementfejl – f.eks. solskadet hud
  • Formindskning af store porer
  • Afhjælpning af tidligt hårtab

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, eller ringe på 56 63 22 01.

HiFu Fødselsdagstilbud: 2000 for ansigt plus 500 for hals (Ansigt + Hals)Læs mere her
+ +