Voksbehandling

Til både mænd og kvinder.

Voksbehandling holder ca. 4-8 uger.
Der kan vokses overalt på kroppen.

Underben

Inkl. knæ, tæer (og bikini).

Hele ben

Inkl. bikini og tæer.

Brasiliansk

Med sukkervoks. Kun kvinder.

Priser

Brasiliansk med sukkervoks

Vi udfører kun brasiliansk voks på kvinder. Vi fjerner ej hår omkring og ved anus.

Med ”Pandhy´s Naturlige Depilations System” er det nu muligt at fjerne hår med groretningen i stedet for den normale metode mod groretningen. Derfor er denne sukkervoks unik til brasiliansk behandling. Sukkervoks kan bruges alle steder på kroppen.

Denne teknik er baseret på en årtusindegammel hårfjerningsteknik, ved hjælp af “Sukkerpaste”.

Der bliver brugt forskellige sukkerpaster, som udelukkende består af glukose, fruktose og vand. For at opnå et maximalt resultat, kan man kombinere to forskellige teknikker.

Pandhys patenterede ”Sweat & Easy-Teknik” gør det muligt at fjerne hårene i groretningen på en lidt hurtigere måde end håndteknikken. Hemmeligheden bag denne teknik ligger i anvendelsen af en fleksibel Gelsukker og fleksible strips.

Håndteknikken åbner derudover op for muligheden af den fuldstændige hårfjernelse (ved f.eks. indgroede hår og meget korte hår) også ved svært tilgængelige områder.

Ved almindelig voks kan hårene kun fjernes mod groretningen. Ved denne metode kan en del hår knække og den efterfølgende hårvækstfase viser sig hurtigt. Indgroede hår viser sig ofte og medfører tit ubehagelige og uskønne betændte hårfollikler.

Med Pandhys sukkervoksning opnår du samtidig den optimale pleje af din hud. Døde hudceller bliver fjernet og du vil opleve at efter hver voksning bliver huden mere og mere blød. Det medfører også, at der vil gå længere og længere tid inden, at dine hår kommer igen. Og de vil være væsentligt reduceret.

Pandhys sukkerpaste er hypoallergen og så naturlig, at den kan spises. Den indeholder ikke citrus, som kan give negative hudreaktioner og pigmentulemper.

Sukker er hygiejnisk. Ved en koncentration på 60% virker sukker desinficerende. Hårene bliver hurtigt og effektivt fjernet med groretningen og på denne måde undgås knækkede hår og for meget smerte.

Pandhys sukkerpaste er meget kundevenlig, da den ikke traumatiserer huden eller deformerer hårfolliklen. Den efterlader huden silkeblød og glat.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, eller ringe på 56 63 22 01.

HiFu Fødselsdagstilbud: 2000 for ansigt plus 500 for hals (Ansigt + Hals)Læs mere her
+ +