Øjenbryn

Permanent Makeup er et middel til at producere designs der ligner makeup. Det er en perfekt måde at give dine øjenbryn en god form. Ved permanent make-up behøver du ikke anvende makeup på brynene mere. Det er permanent makeup der forbliver perfekt under alle forhold, ligegyldigt hvad man foretager sig.

Forskellen mellem en almindelig tatovering som forbliver tydelig resten af livet, forsvinder permanent makeup langsomt. Pigmenteringen holder sig pæn 1-5 år. De fleste vender dog tilbage efter 1års tid til en retouch for at genopfriske farven.

Gør det ondt? Det er meget individuelt, men der er et minimum af ubehag. Vi anvender bedøvelse for hurtigt at reducere ubehag. De fleste kunder mærker ingenting udover en kildende fornemmelse.

Der behandles ikke ved kontraindikationer som:

 • Graviditet
 • Trombose (blodpropper)
 • Hiv-smittet
 • Feber
 • Hæmofili (bløder)
 • Immunsygdomme

Teknikker

Microblading: For et ultranaturligt resultat. Giver fylde til et bryn med sparsomt tynde og fine hår fra naturens side. Populær teknik, hvor det ligner rigtige hårstrå.
Kan dog ikke anvendes på fedtet, grov poret eller meget tynd hud.

Ombre brows: For et naturligt eller markeret look. Denne metode er en skygge der laves som pixelering. Kan laves meget naturlige eller markeret alt efter ønske. Kan anvendes på alle hudtyper.

Hybrid brows: En kombination af både Microblading og Ombre.

Behandlingen: Vi starter med at snakke om dine ønsker og hvorfor du ønsker Permanent makeup bryn. Så startes der med at tegne op og forme dine kommende bryn, du er med hele tiden undervejs og følger med i et spejl. Der laves intet før du har godkendt formen på brynet. Så snart du har godkendt formen, starter behandlingen med den valgte metode. Ved Ombre brows bruges der maskine og ved Microblading er det en engangskniv der benyttes.

Lige efter: Lige efter vil dine bryn være super flotte, dagen efter vil de blive mørke og kan være det i ca 4-5 dage. Det er blot skorpedannelse samt overskudsfarve. Man må absolut ikke pille i brynet under helingen. Det endelige resultat ses først efter 14 dage. Ved Microblading forsvinder op til 50% af farven første gang, derfor anbefales det at komme efter 4 uger til retouch. Ombre brows er det ca 20-30% af farven der forsvinder.

Priser

Læber

Hvordan foregår behandlingen?

Med læbepigmentering er det ikke kun muligt at få læberne til at synes større. Det er også muligt at dække ar, få læberne til at være mere symmetriske og selvfølgelig få en selvvalgt farve tilført læberne. Da slipper du også for at læbestiften forsvinder i løbet af dagen, eller den opgivende tanke om overhovedet at få den til at sidde på små læber og/eller mange ujævnheder. Med permanent makeup på læberne, er alt muligt. Ingen læber er umulige at lave det på. Vores behandlere rådgiver dig, så vi sammen finder den optimale løsning til dig, så du opnår præcis det look du ønsker.

Ved behandling skal du være opmærksom på flg.:

 • Det kræver 2 behandlinger med 4-6 ugers interval
 • Farven falmer gradvist, og det vil være nødvendigt med en ”retouch” efter 3-5 år
 • Særlig pleje inden og efter behandling
 • Behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte
 • Læberne vil været hævet i det første døgn efter behandlingen
 • Grundet skorpedannelse vil læberne fremstå meget kraftige i farven den første uge
 • Der skal tages forbehold for herpes virus
 • Vi anvender to forskellige teknikker, alt efter hvilken effekt du ønsker.

Nano contourless lips

Den ultra naturlige metode til dig der ikke ønsker en stor forskel, men blot ønsker at få tilført lidt ekstra farve til dine farveløse læber. Her laves der en let læbekontur, og det er ikke muligt at ændre på den nuværende læbekant eller amorbue. Du opnår en ”lipsgloss” effekt og teknikken egner sig bedst, til læber NANO OMBRE LIPS
Med denne metode er det muligt at ændre på størrelsen på dine nuværende læber, forbedre symmetrien og ændre på amorbuen. Her opnår du ”læbestift” effekt, og hvis læberne har mellemstørrelse eller større er det muligt at tilføre ombre effekt, hvor midten laves lysere. Her laves konturen skarp for at definere læbekanten mest muligt.

OBS!

Hvis du har haft herpes skal du have en aciclovir kur på recept fra lægen, disse skal der tages 3 piller af om dagen 3 dage op til behandlingen og 3 dage efter. Hvis dette ikke overholdes, kan der opstå et voldsomt udbrud som kan ødelægge resultatet og give ar.
Det er ligeledes vigtigt at fugte læberne et par dage op til og bruge en peeling på læberne dagen inden behandling.
der fra naturens side har lidt fylde og er relative symmetriske.

Ofte kan det være nødvendigt kun med 1 behandling.

Priser

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, eller ringe på 56 63 22 01.

HiFu Fødselsdagstilbud: 2000 for ansigt plus 500 for hals (Ansigt + Hals)Læs mere her
+ +