Permanent make-up

Permanent Makeup er et middel til at producere designs der ligner makeup. Det er en perfekt måde at give dine øjenbryn en god form. Ved permanent make-up behøver du ikke anvende makeup på brynene mere. Det er permanent makeup der forbliver perfekt under alle forhold, ligegyldigt hvad man foretager sig.

Forskellen mellem en almindelig tatovering som forbliver tydelig resten af livet, forsvinder permanent makeup langsomt. Pigmenteringen holder sig pæn 1-5 år. De fleste vender dog tilbage efter 1års tid til en retouch for at genopfriske farven.

Gør det ondt? Det er meget individuelt, men der er et minimum af ubehag. Vi anvender bedøvelse for hurtigt at reducere ubehag. De fleste kunder mærker ingenting udover en kildende fornemmelse.

Der behandles ikke ved kontraindikationer som:

  • Graviditet
  • Trombose (blodpropper)
  • Hiv-smittet
  • Feber
  • Hæmofili (bløder)
  • Immunsygdomme

Teknikker

Microblading: For et ultranaturligt resultat. Giver fylde til et bryn med sparsomt tynde og fine hår fra naturens side. Populær teknik, hvor det ligner rigtige hårstrå.
Kan dog ikke anvendes på fedtet, grov poret eller meget tynd hud.

Ombre brows: For et naturligt eller markeret look. Denne metode er en skygge der laves som pixelering. Kan laves meget naturlige eller markeret alt efter ønske. Kan anvendes på alle hudtyper.

Hybrid brows: En kombination af både Microblading og Ombre.

Behandlingen: Vi starter med at snakke om dine ønsker og hvorfor du ønsker Permanent makeup bryn. Så startes der med at tegne op og forme dine kommende bryn, du er med hele tiden undervejs og følger med i et spejl. Der laves intet før du har godkendt formen på brynet. Så snart du har godkendt formen, starter behandlingen med den valgte metode. Ved Ombre brows bruges der maskine og ved Microblading er det en engangskniv der benyttes.

Lige efter: Lige efter vil dine bryn være super flotte, dagen efter vil de blive mørke og kan være det i ca 4-5 dage. Det er blot skorpedannelse samt overskudsfarve. Man må absolut ikke pille i brynet under helingen. Det endelige resultat ses først efter 14 dage. Ved Microblading forsvinder op til 50% af farven første gang, derfor anbefales det at komme efter 4 uger til retouch. Ombre brows er det ca 20-30% af farven der forsvinder.

Priser

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, eller ringe på 56 63 22 01.

Forårs tilbud på EMSculpt Pro 4 beh. Fra 3500 kr.
Forårstilbud på fedtfrysning: 1 påsætning 1.500,- efterfølgende påsætning 300,- stk
Forårstilbud på HiFu. Helt ansigt: 3.300,- (før 4500,-) Læs mere
her
+ +