HiFu/Ultraterapi

UltraTerapi er nok den mest effektive metode til opstramning af ansigt og krop.

Med alderen falder din krops produktion af kollagen og elastin. Huden ”falder sammen” og bliver rynket. Det er en helt naturlig proces. UltraTerapi er en metode til at genetablere din huds kollagen.

UltraTerapi kaldes også HiFu (High Intensive Focused Ultrasound) og er intenst og fokuseret ultralyd, som rammer i præcise dybder, så din kollagenproduktion bliver aktiveret i alle hudlag. Derved er det faktisk din egen krop, som giver effekten og genetablerer et yngre udseende.

I ansigtet arbejder man med 3 dybder: 1,5 – 3,0 og 4,5 mm. I det dybeste lag rammer man det såkaldte ”SMAS” lag, hvor det meste af kollagenen produceres.

På kroppen går man ned i 8 og 13 mm’s dybde.

En behandling varer mellem 30 og 90 minutter, afhængigt af område og det ønskede resultat.

De fleste oplever et umiddelbart resultat, der kan ses med det samme. Men da kollagenproduktionen tager tid, vil resultatet blive mere og mere synligt over en periode på 3-6 måneder, hvorefter udviklingen går baglæns igen. Så typisk kan du nøjes med 1 behandling om året, for at holde dit udseende vedlige.
Du kan dog efter en periode få et boost på typisk 30 minutter, for at bibeholde den overfladiske effekt.

Bemærk at behandlingen ikke er 100% smertefri. Ultralyd reflekterer på knogler og tænder og mærkes som små elektriske impulser og prikken i huden. Men behandleren kan skrue op og ned for styrken, alt efter hvor din smertetærskel ligger.

Lige efter behandlingen kan du have en øge sensitivitet i huden, rødmen og måske lidt ømhed. Det fortager sig dog over max et par dage.

Efter behandlingen kan du uden problemer genoptage dagens gøremål. Der er ingen nedetid.

Du kan ikke få behandling, hvis du har implantater af metal i nærheden af behandlingsområdet, pacemaker eller har fået silikone indsprøjtet i behandlingsområdet.

Priser

Normalpris/Fødselsdagstilbud

Bemærk at billederne er taget umiddelbart efter behandling. Det fulde resultat vil kunne ses efter 3-6 mdr.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, eller ringe på 56 63 22 01.

HiFu Fødselsdagstilbud: 2000 for ansigt plus 500 for hals (Ansigt + Hals)Læs mere her
+ +