EMSculpt behandling

EMSculpting forøger din muskelmasse og forbrænder fedt effektivt og hurtigt

En EMSculpt maskine skaber et stærkt magnetfelt, som får dine muskler til at arbejde på overtid. F.eks. vil en 30 minutters behandling af mavemuskulaturen svare til 20.000 mavebøjninger (sit-ups) eller af ballerne til 20.000 squats. Det kan ikke undgå at give effekt og det er vel at mærke uden smerter.

For at få den forventede effekt bør du gennemgå en kur på 4-6 behandlinger med en 3-10 dages mellemrum. Herefter holdes pause i 12-24 uger, da kroppen skal have tid til at danne nye muskelfibre. Det tager noget tid, men mange vil opleve en umiddelbar effekt, som kan ses efter et par dage.

Behandlingen skal kunne mærkes, men gør ikke ondt. Behandleren kan justere styrken af magnetfeltet gradvist og du afgør selv, hvor stærk effekt du har det godt med. Når behandlingen er overstået, kan du mærke, at dine muskler har arbejdet, men du vil ikke have smerter, som efter en hård træning. De programmer som maskinen arbejder med, sørger selv for, at dine muskler afgiver den syre, som normalt skal tømmes ud med udstrækninger.

EMSculpt behandling kan ikke betegnes som en slankebehandling, selv om der forbrændes fedt. Derimod giver den toning af kroppen og bygger muskler op.

Opbygning af mavemuskler sker med 1 eller 2 håndtag alt efter din størrelse. Hvis du i forvejen er i form, vil du kunne opnå en sixpack i løbet af et behandlingsforløb.

Butt Lift behandling af baller sker med 1 håndtag på hver balle. Det vil i løbet af et behandlingsforløb få styrket dine muskler i ballerne og give dem en strammere og rundere form.

Muskler på overarme og lår kan også behandles.

Priser

Normalpris/Tilbud

Du kan ikke få EMSculpt behandling hvis du

  • er gravid
  • har epilepsi
  • har pacemaker
  • har indopereret metalgenstande i kroppen

Før behandling skal alle metalgenstande fjernes fra kroppen. D.v.s. smykker, piercinger og endda spiral hvis
den er af kobber.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her, eller ringe på 56 63 22 01.

HiFu Fødselsdagstilbud: 2000 for ansigt plus 500 for hals (Ansigt + Hals)Læs mere her
+ +